Torreblanca


                                                                                                                        
   
This text is replaced by the Flash movie.
 Inici > Turisme i oci > Cultura
Cultura   

Torreblanca compta amb nombroses associacions culturals que durant l'any realitzen diferents activitats.

 


Una de les principals associacions és la Passió que realitza una única actuació el Dijous Sant a les 10 de la nit, sent una de les més importants de la Comunitat Valenciana. 

Altres associacions com l'Associació de boixets "torreblanquins", que durant tot l'any realitzen cursos i al final exposen els seus treballs.

 


Tant la Unió Musical Torreblanca com "el grup de Dolçainers i tabaleters el Senill" durant l'any realitzen diferents activitats a part d'actuar en quasi tots els actes festius de Torreblanca.

 


Quant a les danses, Torreblanca compta amb dos grups: "la LLiura" i "l'ALjub"  ( + info ) que igual que els grups musicals participen tant en les festes patronals com en altres actuacions programades per l'ajuntament.

 


A part de les actuacions abans citades, des de la Regidoria de Cultura també s'organitzen altres actes com poden ser Concert de Música de Cambra, obres teatrals ...

  


Una activa associació d'Ames de Casa organitza multitud d'activitats: viatges, cursos de cuina, betlem gegant. També participen amb els seus "Bunyols de crema" en totes les festes populars, en la Passió, en mercats medievals, festa dels discapacitats, etc.

 


No podem deixar de nomenar la moderna Biblioteca i Casal Jove situada a l'Edifici Multifuncional denominat BIBLIOTECA / ESPAI JOC (Espai Jove d'Oci i Cultura), situada just en front del Col·legi Municipal.A més de Biblioteca per totes les edats, compta amb altres serveis municipals com una sala d'informàtica amb accés a Internet, un Saló de Jocs Juvenil (Playstation, Wii, Billar, Ping-Pong, Futbolí,...) i diferents Espais Polivalents.

 


Torreblanca compta amb una Escola Infantil Municipal per a nens de 0 a 3 anys, situada en el cor del municipi, moderna, equipada amb els últims avanços, orientada a la Formació i l'Educació, àmplia i molt agradable. Es tracta d'un lloc perfecte perquè els nens puguin realitzar el  primer cicle d'educació infantil, servei públic de caràcter voluntari per a les famílies de Torreblanca, amb la finalitat de contribuir al desenvolupament físic, afectiu, social i intel·lectual dels petits.

 

Al costat de l'Escola Infantil es troba el Parc Freginals, conformant un gran espai en el que els nens creixin feliços.

  

 


També compta amb una Escola d'Educació Primària i un Institut d'Educació Secundària pertanyent a la Conselleria d'Educació on pots cursar els teus estudis en línia en valencià.

 


El municipi disposa d'una E.P.A. (Escola per a adults) a través del Programa municipal F.P.A.(Formació per a adults), que també crearà el nou centre municipal de F.P.A. "Manuel Vidal i Salvador"

 


No podem deixar d'anomenar al Centre Ocupacional Municipal per a alumnes amb discapacitat, en el que es realitzen diferents tallers com són jardineria i ceràmica.

 


Facebook Torreblanca Logotipo del Ayuntamiento de Torreblanca Sede Electrónica