Torreblanca


                                                                                                                        
   
This text is replaced by the Flash movie.
 Inici > La ciutat > Situació i Plànol
Situació i Plànol   

 

Imagen de la rosa de los vientosTorreblanca està situada en el  Nord de la província de Castelló, a una distància aproximada de 36 Km de la capital. A 3 Km. De la població es troben les tranquil·les aigües de la seua platja, Torrenostra.

 

 

 


 

Imagen del mapa de situación de Torreblanca

 

 


 

 • Accessos

  El municipi de Torreblanca es troba en la comarca de la Plana Alta a uns 36 quilòmetres de la capital. Podem accedir a Torreblanca: Per tren, la xarxa que enllaça València-Barcelona. I amb autobús, hi ha serveis Castelló-Vinaròs,Madrid-Barcelona, València- Vinaròs, tots ells amb parada en esta vila. Hi ha, a més, servei urbà d'autobusos que comunica amb la platja. Per carretera s’accedeix per l'Autopista AP-7, eixida 44, o per la N-340. Per avió, els aeroports de Manises a 100 Km. I de Barcelona a 250 Km. als que s’accedeix per la AP-7.


 

 • Municipis pròxims

  Des de Torreblanca pots desplaçar-te a tots els racons de la província, estant a pocs quilòmetres de poblacions com Alcossebre i Orpesa del Mar on pots visitar el seu nucli antic, els seus museus i les seues platges... també pots accedir a altres localitats com a Morella on podràs descobrir tot l'encant d'una ciutat medieval o Peñíscola on podràs visitar el castell del papa Lluna. Tot açò només és una breu descripció d'una província amb molts llocs que descobrir.


 

 • Dades geogràfiques y demogràfiques

  El municipi de Torreblanca es troba situat en la franja costanera de la comarca castellonenca de La Plana Alta. Té una extensió de 28,9 Km2 i dista 36 Km. de Castelló de la Plana, la capital de la província. Limita al nord amb Alcalà de Xivert, a l'oest amb Benlloch i al sud amb Cabanes. Compta amb una població de 5500 habitants durant l'hivern però a l'estiu esta població augmenta gràcies a l’arribada dels turistes.


 

 • Clima

  El seu clima mediterrani, l’aire del mar, a l'hivern, li dóna una temperatura molt agradable i la serralada costanera que va de NE a SO constitueix, a manera de teló, una pantalla que evita la penetració d’aires freds i li proporciona el resguard dels vents del nord i de l’oest.

 

 


 

Gráfico de temperatura media de los años 2004 y 2005

 


Facebook Torreblanca Canal de Denuncias Autoliquidaciones y Pagos Online Sede Electrónica