Torreblanca


                                                                                                                        
   
This text is replaced by the Flash movie.
 Inici > La ciutat > Entorn
Entorn   

Torreblanca, una localitat costanera mediterrània amb una extensió de 28,9 Km2, es troba situada en la comarca de la Plana Alta a uns 36 Km al nord de la capital Castelló, al sud del parc Natural de la  Serra d'Irta, i al costat del parc Natural del Prat; a 12 Km. del futur aeroport de Castelló. .


Compta amb quasi 6.000 habitants a l'hivern, però arriben a 15.000 en època estival, gràcies al Turisme.


Gaudeix d'una temperatura molt agradable inclús a l'hivern ja que la serralada costanera que la travessa evita la penetració d'aires freds.

 


 

MUNICIPIS PRÒXIMS 


 

 • Alcala - Alcossebre
  Població situada en la comarca del Baix Maestrat, la proximitat entre la mar y la montanya es una de les seues característiques. Del municipi podem destacar el seu elevat campanar, en el casc urbà, y el paratje de Les Fonts, en la part costanera. Deu kilòmetres de platges y cales que es poden contemplar des dels meravellosos miradors que ofereixen les montanyes, amb el paratge natural de la Serra d´Irta.


 

 • Cabanes - La Ribera 
  Municipi situat en la Plana Alta, vila potencialment turística, fundada en época romana de la que podem destacar el seu Arc Romà.
  La platja de la Ribera de Cabanes, és una extensa platja verge i natural en un entorn marcat per l'important zona humida que constitueix el Parc Natural de El Prat de Cabanes-Torreblanca.


 

 • Imagen de la playa de OropesaOrpesa del Mar
  Població situada en la comarca de "la Plana Alta", ha sigut focus d'atracció de les nombroses cultures que han passat per la Península. Si ens endinsem pel barri antic de la vila podem contemplar l'antic traçat medieval, amb els seues estrets i empinats carrers que ens mostren el seu passat. En la zona alta s'emplacen les ruïnes de les muralles i del castell, d'origen musulmà, que va ser ocupat pel Cid.

 

 

 

 


 

 • Imagen de la playa de BenicàssimBenicàssim (Desert de les Palmes)
  Població situada en la comarca de "la Plana Alta". La seua orografia es caracteritza per la seua dualitat, per un costat el mar i d'un altre, la muntanya representada en la Serralada de les Palmes. El popular i famós desert de les Palmes, declarat Paratge Natural, és el sector de la Serralada de les Palmes en el que els pares Carmelites van alçar un convent per a la seua Orde, actualment es pot accedir a l’església i al museu del convent.

 

 

 

 


 

 • Imagen del castillo de PeñíscolaPeníscola
  Peníscola, ciutat en el mar, està ubicada en la comarca del "Baix Maestrat".


  El Tómbol rocós sobre el qual s’assenta el nucli antic, de 64 metres d’altura, està unit a terra per un itsmo arenós, que li confereix la característica de Península o Peñíscola, com li van anomenar els antics. Esta pintoresca ciutadella, declarada Conjunt HistoricArtístic en 1972, està coronada per un castell del segle XIV, que va ser primer fortalesa templera i després residència del controvertit papa Luna – Benet XIII –

 

 

 

 


 

 • Imagen de la ciudad de MorellaMorella
  Morella,ciutat declarada Conjunt Històric Artístic en 1965, està situada en la comarca de "Els Ports".

  Amb més de 1000 m. d’altitud, està solcada per profunds barrancs, mentre que les terres de pastius i cultius de secà es mesclen amb masses boscoses.

 

 


Facebook Torreblanca Canal de Denuncias Autoliquidaciones y Pagos Online Sede Electrónica