Torreblanca


                                                                                                                        
   
This text is replaced by the Flash movie.
 Inici > La ciutat > Ecologia
Ecologia   


 

Dos llocs componen el paisatge més representatiu: el parc natural del Prat i la platja de Torrenostra. El Prat és una planícia separada del mar per un cordó de graves i depòsits arenosos que configuren maresmes i pantans. El seu interès paisatgístic i ecològic va fer que en 1989 se li declarara espai protegit, destacant espècies autòctones com el samaruc, la cabriola o l'anguila. La platja de Torrenostra, arenosa i d’aigües netes, ofereix tot tipus d'equipaments públics per al gaudi dels seus visitants.

 


 

Imagen del Parque Natural del Prat

 

 


 

CONSELLS EN MEDI AMBIENT

 

 


Normes de conservació del Parc

Ens  trobem en un espai natural protegit. Per a contribuir a la seua conservació hem d’intentar visitar-lo en grups reduïts, fer el menor soroll possible, no eixir de les sendes delimitades, respectar als animals i plantes, no encendre foc (excepte en els llocs permesos i amb la deguda autorització), respectar les normatives forestals, i no deixar fems, residus ni empremtes del nostre pas per l'itinerari.
 


 

 


 

 

DADES PER A VISITES DEL PRAT

 


Descarregant aquest document obtindrà informació sobre el centre de visitants del parc: personal, horaris de visites, equip adequat per a la visita, activitats organitzades del parc, telèfons, etc...

document en pdf 


Facebook Torreblanca Canal de Denuncias Autoliquidaciones y Pagos Online Sede Electrónica