Torreblanca


                                                                                                                        
   
This text is replaced by the Flash movie.
 Inici > Futur > Inversions Empreses
Inversions Empreses   

Tal com es pot observar en l'apartat de futur, Torreblanca ha apostat per la reactivació integral del municipi, desenvolupant projectes en tots els àmbits.

 

  • Augmentant les infraestructures de Torreblanca i Torrenostra

  • Millorant les actuals infraestructures municipals

 

  • Millorant els serveis al ciutadà i als visitants

  • Augmentant l'atenció a les demandes socials

  • Fomentant l'exercici d'activitats culturals i esportives

  • etc

 

Un esforç que es realitza mirant al futur, buscant la reactivació social i econòmica local i creant les bases per al desenvolupament global del municipi. Fomentant la creació d'infraestructures que permeten l'exercici d' activitats econòmiques dinàmiques i productives a curt, mitjà i llarg termini i recolzant les inversions que permeten aprofitar tot el potencial de Torreblanca sense danyar els seus recursos ni hipotecar el seu futur.


 

Imagen de simulación aérea de la edificabilidad de la playa de Torreblanca

 


Les noves àrees urbanes en les platges de Torrenostra, el futur camp de golf o les noves vies de comunicació entre les que destaca la carretera que unirà Torrenostra amb el futur Aeroport de Castelló, aporten un increïble potencial per a noves inversions empresarials.

Centro de recepción de El Prat


Imagen de gente de compras por Torreblanca


Imagen de una pelota de golf a punto de entrar en un hoyo.

Imagen de gente en una hamaca en la playa de Torreblanca


Les empreses d'Hostaleria, allotjament, serveis complementaris, logística o comerç, podran comptar amb espais ideals per a desenvolupar la seua activitat amb garanties d'èxit i continuïtat. L'excel·lent situació de Torreblanca entre Barcelona, Saragossa i València, a més de la proximitat de grans nuclis turístics com Orpesa, Benicassim o Morella, permetrà comptar amb un elevat nombre de visitants i residents.

 
Per a facilitar la implantació de les noves empreses de serveis, l'Ajuntament ofereix el seu suport i col·laboració, aportant totes les dades i facilitant les tramitacions necessàries per a la posada en marxa de les diferents activitats.


Agència de Desenvolupament  Local


Facebook Torreblanca Canal de Denuncias Autoliquidaciones y Pagos Online Sede Electrónica