Torreblanca


                                                                                                                        
   
This text is replaced by the Flash movie.
 Inici > Ajuntament > Ajuntament
Ajuntament   

Ens trobaràs en:

Direcció: C/ Sant Antoni, 11
Codi Postal: 12596 Torreblanca (Castelló)
Telèfon: 964 42 04 11
Fax: 964 42 01 25
Correu electrònic: ayuntamiento@torreblanca.es
Web: www.torreblanca.es 


L’edifici de l' Ajuntament de Torreblanca  té 5 plantes i disposa de 2 accessos d’entrada, un principal situat en el C/ Sant Antoni amb accessibilitat per a minusvàlids i un altre situat en el C/ Sant Cristòfol  on es troba el Jutjat de Pau (964 42 03 31) i el Padró d'habitants.

 


Estos 2 accessos donen pas al hall d’entrada de la Planta Baixa on trobareu el Punt d' Informació i el Registre de l' Ajuntament, ací podreu fer la majoria dels vostres tràmits. En esta planta també es troben els servicis, amb accés per a minusvàlids.

 


1ª Planta

Es troben els departaments de Serveis Socials, Serveis Agraris, l'Oficina de Recaudació, el Departament de Turisme i el Departament d'Informàtica.

 


2ª Planta

Estan les Oficines Municipals (Secretaria, Intervenció, Tresoreria, Comptabilitat, Personal), el despatx de la 1a Tinència d' Alcaldia, els despatxos dels Regidors, el despatx de l'Alcalde i l' oficina de l' Agent de Desenvolupament Local (ADL).

 


3ª Planta

Es troba el Saló de Plenaris de l' Ajuntament.

 


4ª Planta

Està l 'Oficina Tècnica (Arquitectes Municipals,  Arquitecte Tècnic, Enginyer Industrial i Tècnic d'Urbanisme) , i l'Oficina de Llicències.


L' horari d' atenció al públic de l' Ajuntament és 9:00 h. a 14:00 h., de Dilluns a Divendres.

 


En el  mateix edifici de l'Ajuntament,  en el xamfrà entre el C/ Sant Antoni i el  C/ Sant Cristòfol també es troben les dependències de la Policia Local (964 42 03 57).

 


Per a qualsevol dubte, consulta o tramitació veniu a conèixer-nos de manera personal en el propi Ajuntament, contacta amb nosaltres a través del telèfon (964420411-964420511), fax (964420125), correu ordinari (C/ Sant Antoni, 11) i correu electrònic (info@torreblanca.es, ayuntamiento@torreblanca.es) o visita’ns en la pàgina Web: www.torreblanca.es 


Facebook Torreblanca Canal de Denuncias Autoliquidaciones y Pagos Online Sede Electrónica