Torreblanca


                                                                                                                        
   
This text is replaced by the Flash movie.
 Inici > Avís legal
Avís legal   

L' Ajuntament de Torreblanca a través del domini torreblanca.es facilita informació d’interès general de la ciutat de Torreblanca i en particular informació i gestions pròpies de l’administració municipal.


L' Ajuntament de Torreblanca realitza tots els esforços necessaris per a evitar errors i, si és el cas, corregir-los o actualitzar-los com més prompte millor, no obstant no pot garantir la seua inexistència ni que el contingut de la informació es trobe permanentment actualitzat.


L' Ajuntament de Torreblanca no es responsabilitza de l'accés o ús dels continguts. Igualment l' Ajuntament de Torreblanca no es responsabilitza dels accessos i continguts que apareguen en els enllaços a altres dominis que s’inclouen a torreblanca.és.La informació proporcionada té caràcter merament orientatiu i en cap cas podrà ser vinculant per a la resolució dels procediments administratius, que es trobarà subjecta exclusivament a la normativa que se’ls aplique.


La utilització no autoritzada expressament de la informació continguda en el domini, així com els perjuís que pogueren ocasionar-se en els drets de propietat intel•lectual i industrial de      l' Ajuntament de Torreblanca, podrà originar l’exercici de les accions que legalment procedisquen.


El tractament de les dades de caràcter personal que s’arrepleguen a través del domini, se subjecta al que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la resta de normativa aplicable. L'interessat podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició en els termes establerts en la legislació aplicable.

 


Facebook Torreblanca Canal de Denuncias Autoliquidaciones y Pagos Online Sede Electrónica