Torreblanca


                                                                                                                        
   
This text is replaced by the Flash movie.
 Inici > Notícies > Notícia ampliada
Notícia ampliada   

volver

 • 02.01.2018

  Torreblanca eliminarà els barracons i construirà els nous aularis de l'institut en el solar contigu

   

  L'Ajuntament de Torreblanca preveu eliminar els barracons de l'IES 'El Prat' del municipi a través del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana, dedicat a la millora dels centres educatius.

  El nou edifici albergarà un total de 24 aules d'ESO, Batxiller i Grau i es construirà en el solar contigu, cedit per l'Ajuntament a la Conselleria. D'aquesta manera, s'evitarà el trasllat de l'alumnat a altres instal·lacions.

  Tal com ha assenyalat el regidor d'Educació, Carlos Albert, 'l'eliminació dels barracons i la construcció d'aquest nou edifici redundarà en múltiples beneficis en favor de la qualitat de l'educació pública'.

  La previsió és que l'adequació del solar comence al llarg del 2018 . De fet, en la sessió plenària de desembre el consistori ha aprovat l'adhesió al Pla Edificant.

  L'alcaldessa de Torreblanca, Josefa Tena, ha explicat que 'el Pla Edificant de la Generalitat ens permetrà posar en marxa aquesta infraestructura tan necessària i donar resposta a unareivindicació històrica de la població'.Facebook Torreblanca Logotipo del Ayuntamiento de Torreblanca Sede Electrónica